Chec de ciocolata

Se fierbe laptele, zaharul si cacaoa. Cand e caldut se amesteca cu telul pe rand galbenusele, margarina, faina, praful de copt stins cu zeama de lamai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 1 cana lapte
  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • nuci
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe laptele, zaharul si cacaoa. Cand e caldut se amesteca cu telul pe rand galbenusele, margarina, faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie si sarea. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se presara deasupra nuci bucati. Se toarna in 2 tavi de chec tapetate cu faina si se da la cuptor la foc iute aprox. 30 min.
Se pudreaza feliile cu zahar sau se face glazura de ciocolata.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine

Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca