Chec de ciocolata

Se fierbe laptele, zaharul si cacaoa. Cand e caldut se amesteca cu telul pe rand galbenusele, margarina, faina, praful de copt stins cu zeama de lamai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 1 cana lapte
  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • 4 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • nuci
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe laptele, zaharul si cacaoa. Cand e caldut se amesteca cu telul pe rand galbenusele, margarina, faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie si sarea. Se incorporeaza albusurile batute spuma. Se presara deasupra nuci bucati. Se toarna in 2 tavi de chec tapetate cu faina si se da la cuptor la foc iute aprox. 30 min.
Se pudreaza feliile cu zahar sau se face glazura de ciocolata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide