Albusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si o
Albusurile se bat bine, apoi se adauga zaharul, faina cate putin, iar la sfarsit se adauga miezul de nuca, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat si o lingura de zeama de lamaie. Aluatul obtinut, se toarna intr-o forma de chec unsa cu unt si presarata cu faina. Se introduce forma in cuptorul cald si se lasa la copt.
Chechul se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Turta dulce
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti