Chec marmorat

Se amesteca cu robotul ouale intregi, zaharul si untul cateva minute pina au devenit ca o crema. Se pune apoi faina + praful de copt si la final lapte

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oua
  • 250 gr. unt la temperatura camerei
  • 250 gr. zahar
  • 250 gr. faina + 1 plic praf de copt
  • 1 ceasca lapte (140-150ml)
  • 1 lingura cacao

Mod de preparare

Se amesteca cu robotul ouale intregi, zaharul si untul cateva minute pina au devenit ca o crema. Se pune apoi faina + praful de copt si la final laptele.

2/3 din aluat se toarna in forma de chec sau in cea rotunda, pregatita cu hartie de copt. Restul aluatului se amesteca cu cacao si se toarna deasupra. Cu furculita se amesteca usor cele 2 aluaturi. Se coace 45-50 min la 180 grade. Se lasa sa se raceasca bine inainte de a fi taiat.


Se pudreaza cu zahar si se taie felii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Steluțe sărate a la Timea

Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...

Steluțe sărate a la Timea
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca