Se amesteca cu robotul ouale intregi, zaharul si untul cateva minute pina au devenit ca o crema. Se pune apoi faina + praful de copt si la final lapte
Se amesteca cu robotul ouale intregi, zaharul si untul cateva minute pina au devenit ca o crema. Se pune apoi faina + praful de copt si la final laptele.
2/3 din aluat se toarna in forma de chec sau in cea rotunda, pregatita cu hartie de copt. Restul aluatului se amesteca cu cacao si se toarna deasupra. Cu furculita se amesteca usor cele 2 aluaturi. Se coace 45-50 min la 180 grade. Se lasa sa se raceasca bine inainte de a fi taiat.
Se pudreaza cu zahar si se taie felii.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti