Checul marmorat trebuie sa-l lasam la rece pana a doua zi, ca sa se intareasca glazura.
Pentru checul marmorat, apa, zaharul, cacao, margarina si sarea se pun la fiert, apoi luam o cana de sirop si o dam deoparte. In restul de compozitie, punem doua oua, esenta, bicarbonatul, lamaia si faina. Se da prin mixer timp de cinci minute, apoi punem in tava tapetata cu ulei si hartie. Se coace timp de patruzeci si cinci de minute. Dupa ce s-a copt, turnam pe deasupra siropul care l-am oprit in cana.
Checul marmorat trebuie lasat la rece, se serveste a doua zi dupa ce s-a intarit glazura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii