Pentru chec marmorat cu cacao intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga ouale, amestecand dupa fiecare.
Pentru chec marmorat cu cacao intr-un castron se amesteca untul moale cu zaharul si apoi se adauga ouale, amestecand dupa fiecare. Se adauga faina, sarea, praful de copt, se amesteca usor si se toarna laptele. Intr-o forma de copt se adauga 3/4 din cantitatea de aluat, in cealalta ramasa se pune cacaua. Apoi se toarna exact pe mijlocul compozitiei albe din tava. Checul se coace timp de 30 de minute.
Se poate pudra cu zahar.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii