Chec rapid

Checul rapid se face foarte usor. Aveti nevoie de 5 oua, 6 linguri de ulei, 6 linguri de apa.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 6 linguri de ulei
  • 6 linguri de apa
  • 300 g faina
  • 300 g zahar

Mod de preparare

Pentru checul rapid se pun la fiert zaharul si apa, se amesteca bine cu albusurile batute spuma, dupa care se adauga galbenusurile pe rand, apoi uleiul, ca la maioneza si, la urma, faina. Se tapeteaza tava cu unt si faina si se coace la foc potrivit.


Checul rapid poate fi servit cu frisca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...