Se bat albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma.Separat se freaca galbenusurile cu sare.Se adauga uleiul,laptele dulce,praful de copt,vanilia si coa
Se bat albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma.Separat se freaca galbenusurile cu sare.Se adauga uleiul,laptele dulce,praful de copt,vanilia si coaja de lamaie si se amesteca continuu.Se toarna albusurile peste galbenusuri si se amesteca usor ca sa nu se sparga spuma.Se ia o parte din aceasta cantitate si se pune deoparte.Se adauga cacao la restul de aluat si se amesteca.Se pune in tavi si se da la cuptor.Se presara pe deasupra nuca macinata.
Se taie în felii potrivite si se serveste rece.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti