Chec rapid

Se bat albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma.Separat se freaca galbenusurile cu sare.Se adauga uleiul,laptele dulce,praful de copt,vanilia si coa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1 pahar lapte dulce cald
  • praf de copt stins in otet
  • vanilie
  • coaja de lamaie
  • cacao

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma.Separat se freaca galbenusurile cu sare.Se adauga uleiul,laptele dulce,praful de copt,vanilia si coaja de lamaie si se amesteca continuu.Se toarna albusurile peste galbenusuri si se amesteca usor ca sa nu se sparga spuma.Se ia o parte din aceasta cantitate si se pune deoparte.Se adauga cacao la restul de aluat si se amesteca.Se pune in tavi si se da la cuptor.Se presara pe deasupra nuca macinata.
Se taie în felii potrivite si se serveste rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide