Dupa ce se bat bine albusurile se adauga treptat 6 linguri de apa rece apoi pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, faina si praful de copt stins. Se
Dupa ce se bat bine albusurile se adauga treptat 6 linguri de apa rece apoi pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, faina si praful de copt stins. Se amesteca cu nuca taiata (sau rahatul, stafidele) si se toarna mai bine de jumate din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina. Restul se coloreaza cu cacao si se toarna in tava peste cea alba.
Se da la cuptorul incins si se coace la foc potrivit.
Se serveste pudrat cu zahar pudra
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti