Guguluful cu branza dulce este un chec delicios si se poate prepara in mai putin de o ora. Intai am batut ouale intregi cu zaharul, adica le-am batut cu mixerul.
Guguluful cu branza dulce este un chec delicios si se poate prepara in mai putin de o ora. Intai am batut ouale intregi cu zaharul, adica le-am batut cu mixerul.....bine de tot pana s-a topit tot zaharul si s-a facut o crema galbuie, spumoasa.
Am adaugat apoi untul topit, praful de sare, cel de scortisoara (imi place aroma ei si voiam sa codimentez putin atmosfera :))) )coaja de lamiie, plicul de zahar vanilat (doar consistenta lui :P) si am mixat inca putin.
Am adaugat faina amestecata cu praful de copt si am incorporat-o bine de tot cu ajutorul unei linguri de lemn. La sfarsit am pus si branza de vaci, care fusese, in prealabil, frecata bine cu cele 3 linguri vartoase de smantana.
Am amestecat totul binisor, merge si cu manuta curata, daca nu sunteti simandicosi :P si-am pus toata compozitia de gugluf cu branza dulce, niveland frumos, intr-o tava de guguluf, tapetata cu unt si faina. Dat totul la cuptor incins, pentru vreo 35-40 minute...faceti proba cu scobitoarea, ca e mai sigur :P
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Cu aceasta reteta minunata, am participat la provocarea "Week-end cu spor gazduita luna aceasta de Iancu Lubita. Deci, ce am...
Evantai cu legume si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj