Pandispan cu inima este o reteta simpla si minunata, pe care o puteti realiza oricand aveti pofta de ceva dulce. Practic este un chec cu inima de cacao.
Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma.
Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.
Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.
Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Il lasam sa se raceasca.
Servim pandispanul cu inima de capsuni cu visine facute dulceata din camara Bunatati din Natura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii