Pandispan cu inima

Pandispan cu inima este o reteta simpla si minunata, pe care o puteti realiza oricand aveti pofta de ceva dulce. Practic este un chec cu inima de cacao.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat cu dulceata de capsune:
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1/2 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri dulceata capsuni
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  • jumatate lgt zeama de lamaie
  • Blat alb:
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 albusuri
  • 125 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 125 g faina
  • 1 esenta de portocale
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma.
Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.
Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.
Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Il lasam sa se raceasca.


Servim pandispanul cu inima de capsuni cu visine facute dulceata din camara Bunatati din Natura.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Frigarui de pui

"meniu copii"

Frigarui de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca