Untul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand. Se amesteca bine si se adauga stafidele, cojile de portocale confiate, faina
Untul se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza ouale pe rand. Se amesteca bine si se adauga stafidele, cojile de portocale confiate, faina si 3 linguri de rom. Amestecul se rastoarna intr-o tava unsa si tapetata si se introduce in cuptor, la copt.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat Turta dulce Cozonac moldovenesc
https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...
Desert prajitura cu smantana si nucaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj