Sponj chec

Checul este un preparat culinar pufos si delicios. Reteta se prepara cu: zahar, oua, faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca de zahar
  • 4 oua
  • 1 1/4 scortisoara
  • 1 varf lingurita de scortisoara
  • 2 varfuri linguria praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 2 longuri apa calda
  • coaja de lamaie
  • unt pt uns tava

Mod de preparare

Aceasta reteta de chec se prepara astfel: frecam galbenusurile cu zaharul si scortisoara pisata. Punem faina putin cate putin, 2 linguri apa calduta, sare, praf de copt, coaja de lamaie si albusurile batute spuma, Luam o tava de chec, o ungem cu unt si presaram faina. In forma punem compozitia pentru chec. Punem tava in cuptor pentru 1 ora.


Alte dulciuri recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide