Triunghiuri cu cacao

Triunghiuri cu cacao este o reteta de prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, cacao,zahar, praf de copt, oua, margarina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 zahar tos
  • 100 g margarina
  • 200 g faina
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • topping de ciocolata ( optional)

Mod de preparare

Se spumeaza bine albusurile,se adauga 3 linguri de zahar si se bat pana devin o bezea tare. Galbenusurile se bat cu 2 linguri de zahar pana se albesc, iar apoi adaugam margarina topita. Peste albusuri adaugam galbenusurile amestecate, faina, cacao, praful de copt, si zaharul vanilat. Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa si tapetata cu faina, se coace 20-25 de minute.



Dupa coacere, se lasa la racit si se taie cu cutitul in mici triunghiuri. Se pudreaza cu zahar pudra sau cu topping de ciocolata.
Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...