Triunghiuri cu cacao

Triunghiuri cu cacao este o reteta de prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, cacao,zahar, praf de copt, oua, margarina

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 zahar tos
  • 100 g margarina
  • 200 g faina
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • topping de ciocolata ( optional)

Mod de preparare

Se spumeaza bine albusurile,se adauga 3 linguri de zahar si se bat pana devin o bezea tare. Galbenusurile se bat cu 2 linguri de zahar pana se albesc, iar apoi adaugam margarina topita. Peste albusuri adaugam galbenusurile amestecate, faina, cacao, praful de copt, si zaharul vanilat. Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa si tapetata cu faina, se coace 20-25 de minute.



Dupa coacere, se lasa la racit si se taie cu cutitul in mici triunghiuri. Se pudreaza cu zahar pudra sau cu topping de ciocolata.
Alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas

Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun....

Gulas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca