Triunghiuri cu cacao este o reteta de prajitura delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, cacao,zahar, praf de copt, oua, margarina
Se spumeaza bine albusurile,se adauga 3 linguri de zahar si se bat pana devin o bezea tare. Galbenusurile se bat cu 2 linguri de zahar pana se albesc, iar apoi adaugam margarina topita. Peste albusuri adaugam galbenusurile amestecate, faina, cacao, praful de copt, si zaharul vanilat. Se toarna compozitia intr-o tava intinsa, unsa si tapetata cu faina, se coace 20-25 de minute.
Dupa coacere, se lasa la racit si se taie cu cutitul in mici triunghiuri. Se pudreaza cu zahar pudra sau cu topping de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa