• maruntiti biscuitii si amestecati-i cu scortisoara, cardamonul si ghimbirul macinat
• amesteca apoi aceasta compozitie cu untul la temperatura camerei
• puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4,7 L Digital si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului
• amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de portocala, vanilia, semintele de chia si merisoarele, omogenizand bine compozitia
• turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti
• setati slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire Low, pentru 3 ore
• scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa