Ciocolata de casa fara foc, de post

Ciocolata de casa poate fi si de post! Mai mult de atat, aceasta reteta culinara de ciocolata de casa este si fara foc! O varianta delicioasa si sanatoasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 3 Lg ulei de palmier sau 1 avocado
  • * 3
  • 4 picaturi vanilie
  • * miere dupa gust
  • initial 3
  • 4 Lg
  • * 2 cani cacao pudra

Mod de preparare

Daca preferati o pasta perfecta, toate se amesteca in blender cu putina apa. Se pun in forme mici, inimioare, rotunduri sau ce aveti la indemana, unse cu putin ulei de masline. Formele de cuburi de gheata sunt foarte bune daca nu aveti altceva la indemana.
Se introduc la congelator pana se vor intari.

*Uleiul de palmier va ajuta ciocolata sa se lege si sa prinda gustul acela cremos.

Daca nu gasiti, folositi avocado si ulei masline.


Reteta de ciocolata de casa fara foc a fost propusa de ligip pe forum culinar.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu mure, caise si crumble

Va era oare dor de o tarta facuta de mine? Aceasta este o combinatie perfecta de arome cu caise, mure si un aluat dulce...

Tarta cu mure, caise si crumble
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca