Se spala oul, se sterge cu prosop curat si se sparge intr-un vas adanc. Se pune peste ou faina cat cuprinde, se amesteca, se subtiaza cu apa rece, se
Se spala oul, se sterge cu prosop curat si se sparge intr-un vas adanc. Se pune peste ou faina cat cuprinde, se amesteca, se subtiaza cu apa rece, se continua operatia pana cand se termina faina, apa si berea. Cand amestecul arata ca o smantana subtire, se adauga un praf de sare si se lasa aluatul la rece. Clatitele vor iesi mult mai pufoase si nu se vor prinde de tigaie, daca sint tinute la rece. Dupa o ora, clatitele se prajesc in tigaia unsa cu putin ulei, se scot pe o farfurie intinsa si se servesc umplute cu dulceata sau presarate cu zahar tos.
Alte retete dulciuri recomandate
Tiramisu
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa