O reteta delicioasa de vara pentru concursul Retete de vacanta
Se pun în mixer ouăle, sarea, zaharul vanilinat și o lingura de zahar și se bat bine. Se adaugă esențele după gust și, opțional, coaja de lămâie și portocala pentru o aroma deosebita. Se amesteca impreună cu 1 lingură de ulei, 1/2 cana lapte și 1/2 cana faina. Se omogenizează, iar apoi se adaugă celelalte 1/2 cana de lapte, 1 cana faina și 1 cana apa carbogazificata. Se amesteca bine, se lasă în frigider 30-45 min și apoi se fac în tigaie. Se umplu cu budinca preparata din plicul de budinca de vanilie și lapte după instructiuni și se presară cu nuca măcinată. Bon apétit !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii