Ouale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se amesteca sa nu se formeze cocol
Ouale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se prajesc din aceasta compozitie foile de clatite cat mai subtiri. Dupa ce s-au facut se intinde pe suprafata fiecarei clatite dulceata, se ruleaza si se pudreaza cu zahar vanilat.
Se servesc imediat. Alte retete de dulciuri: Ciocolata de casa Placinta cu mere Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa