Ouale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se amesteca sa nu se formeze cocol
Ouale se bat cu zaharul, coaja de lamaie ras, sare si zaharul vanilat. Se incorporeaza treptat faina si laptele si se amesteca sa nu se formeze cocoloase. Se prajesc din aceasta compozitie foile de clatite cat mai subtiri. Dupa ce s-au facut se intinde pe suprafata fiecarei clatite dulceata, se ruleaza si se pudreaza cu zahar vanilat.
Se servesc imediat. Alte retete de dulciuri: Ciocolata de casa Placinta cu mere Prajitura snikers
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti