• adaugati faina intr-un bol adanc • peste aceasta adaugati zaharul pudra si amestecati • faceti
• adaugati faina intr-un bol adanc
• peste aceasta adaugati zaharul pudra si amestecati
• faceti o gaura in mijlocul acesteia si spargeti ouale
• adaugati praful de sare peste oua si amestecati-le bine
• adaugati laptele si apa minerala si incorporati-le putin cate putin, rapid, zdrobind toate cocoloasele
• la mijlocul procesului adaugati coaja de lamaie rasa si esenta de vanilie
• in cazul in care compozitia vi se pare prea groasa, mai adaugati putin lapte – la fel daca vi se pare prea subtire, mai adaugati putina faina
• incingeti presa Breville Panini Maker si cu un polonic mic turnati circular compozitie in aceasta
• intoarceti-o cu o spatula in momentul in care s-a rumenit la baza
• cand ati creat o pelicula pe fiecare parte, atunci puteti inchide presa Breville Panini Maker, verificand din cand in cand daca s-a rumenit (trebuie sa aiba o culoare aurie)
• temperati ciocolata la bain-marie si adaugati smantana de gatit peste aceasta
• luati castronul de la bain-marie si adaugati untul
• amestecati bine pana obtineti o compozitie uniforma
• umpleti clatitele cu ganache si rulati-le
Pofta buna!
Retete de suflet Astazi am reusit in sfarsit sa fac o prajitura cu arome de toamna,ca si vremea de afara. O combinatie...
Desert prajitura cu mere si nuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj