Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si mi
Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza
pe lungime si rosia in cubulete.
Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si miere.
Asezonam cu sare si piper.
Acoperim cratita cu o alta cratita.
La fel facem cu toate clatitele.
Bagam la cuptor timp de 10 minute la 180 grade.
Servim calde
Alte aperitive
Clatite
Ciuperci umplute
Spanac
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti