Clatite umplute

Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza pe lungime si rosia in cubulete. Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si mi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 clatite sarate (gata preparate)
  • 200g kaizer
  • 200g branza tip brie
  • 2 rosii
  • 1 borcanel cu miere
  • putin cimbru
  • sare si piper

Mod de preparare

Taiem kaiezerul si il rumenim intr-o tigaie cu ulei. Taiem branza

pe lungime si rosia in cubulete.

Umplem clatita cu bucatelele de rosii, kaizer si miere.

Asezonam cu sare si piper.

Acoperim cratita cu o alta cratita.

La fel facem cu toate clatitele.

Bagam la cuptor timp de 10 minute la 180 grade.
Servim calde

Alte aperitive

Clatite

Ciuperci umplute

Spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide