Gaufre

• amestecati intr-un bol mare faina, zaharul, praful de copt si sarea• adaugati untul topit, apoi ouale batute, vanilia

Portii
8
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 300g
  • zahar 75g
  • praf de copt 1 lingurita
  • sare un varf de cutit
  • unt 100 g
  • oua 2 buc
  • vanilie 1 lingurita
  • lapte 500ml

Mod de preparare

• amestecati intr-un bol mare faina, zaharul, praful de copt si sarea
• adaugati untul topit, apoi ouale batute, vanilia si laptele
• amestecati lejer cu un tel pana obtineti o compozitie omogena, ca o smantana mai groasa
• incingeti Breville Sandwich Maker si si turnati compozitia cu un polonic, nu este nevoie sa ungeti cu ulei platanele pentru ca sunt antiaderente
• inchideti capacul si lasati sa se rumeneasca uniform pe ambele parti

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide