Se curata dovleacul, se razuieste si se adauga sare. Dupa o perioada se stoarce si se adauga branza. Din faina, sare si apa se framanta un aluat moale
Se curata dovleacul, se razuieste si se adauga sare. Dupa o perioada se stoarce si se adauga branza. Din faina, sare si apa se framanta un aluat moale. Acesta se intinde, iar pe jumatate se intinde pasta din branza si dovleac. Cealalta jumatate de aluat se intinde peste compozitie si se pune la copt. Intre timp se prepara un sos din ca. 3 linguri de faina calita in untura, la care se adauga apa rece si lapte. Sosul trebuie fiert pana se ingroasa. Adaugam sare si il indulcim dupa gust.
Alte reteta placinta recomandate
Placinta cu mere
Placinta cu spanac
Rulada ciuperci
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti