Se curata dovleacul, se razuieste si se adauga sare. Dupa o perioada se stoarce si se adauga branza. Din faina, sare si apa se framanta un aluat moale
Se curata dovleacul, se razuieste si se adauga sare. Dupa o perioada se stoarce si se adauga branza. Din faina, sare si apa se framanta un aluat moale. Acesta se intinde, iar pe jumatate se intinde pasta din branza si dovleac. Cealalta jumatate de aluat se intinde peste compozitie si se pune la copt. Intre timp se prepara un sos din ca. 3 linguri de faina calita in untura, la care se adauga apa rece si lapte. Sosul trebuie fiert pana se ingroasa. Adaugam sare si il indulcim dupa gust.
Alte reteta placinta recomandate
Placinta cu mere
Placinta cu spanac
Rulada ciuperci
Adică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! ;) Deja am preparat-o a doua oară,...
Flatbread cu branzeturi si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj