Pentru cozonacul cu ciocolata se asaza aluatul in tava, la fel ca la cozonacul cu smantana. Umplutura se face in felul urmator: se freaca bine galbenusurile cu zaharul.
Pentru cozonacul cu ciocolata se asaza aluatul in tava, la fel ca la cozonacul cu smantana. Umplutura se face in felul urmator: se freaca bine galbenusurile cu zaharul pisat cu o bucatica de vanilie sau cu vanilina, pana se face ca o crema. Se adauga 50 g de cacao muiata cu doua linguri de lapte. Se amesteca totul bine si la urma se pun cele 6 albusuri batute spuma. Se toarna umplutura peste aluatul din tava, se presara deasupra migdale curatite si taiate in lung, se coace circa 3/4 de ora.
Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj