Aluatul: Se pune faina, si la mijloc se creaza spatiu in care se pun uleiul, apa calduta, sarea si se amesteca bine si framanta pana se formeaza un a
Aluatul:
Se pune faina, si la mijloc se creaza spatiu in care se pun uleiul, apa calduta, sarea si se amesteca bine si framanta pana se formeaza un aluat moale. Se lasa la dospit aproximativ 20 de minute.
Se intinde aluatul nu foarte subtire si cu forma se stanteaza opturi. Daca nu aveti forma atunci se fac bastonase de 3 cm lungime si se formeaza opturi. Dupa ce i-ai facut se pun la uscat aproximativ 1 ora.
Supa:
Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Cand a clocotit, se pun mucenicii si se lasa 30 de minute.
Se servesc reci cu nuca si scortisoara.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa