1. Se bat cu mixerul la viteza mica toate ingredientele in afara de unt, apoi la viteza medie pana ce compozitia devine neteda. 2. Se adauga untul si
1. Se bat cu mixerul la viteza mica toate ingredientele in afara de unt, apoi la viteza medie pana ce compozitia devine neteda.
2. Se adauga untul si se amesteca cu mana pana ce compozitia devine un aluat neted si elastic.
3. Aluatul se pune intr-un castron, se acopera cu folie de plastic si se lasa sa creasca 80 min.
4. Intre timp se amesteca cu degetele ingredientele ptr. decor pana ce devine o compozitie sfaramicioasa.
5.Aluatul crescut se imparte in 6 bile dupa care se lasa o odihnit 15 min.
6. Se i-a fiecare bila si se modeleaza sub forma de rulou ( 28cm ) dupa care se impletesc si sa lasa sa creasca iar 30 min.
7. Rulourile impletite se ung cu ou iar deasupra se presara compozitia ptr. decor. Se coc la 180 grade circa 20 min. pana devin la culoare maron-aurii.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii