Pasca cu banane

Pasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca aveti nevoie de piscoturi, oua, lapte, smantana, zahar, gelatina, banane, kiwi si esenta de vanili.e

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr piscoturi
  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • 500 gr smantana
  • 500 gr zahar
  • 35 gr gelatina
  • 2 banane
  • 2 kiwi
  • esenta de vanilie

Mod de preparare

Pasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca, gelatina se inmoaie in putin lapte. Smantana se bate cu o lingura zahar pana se face frisca. 450 gr zahar se amesteca impreuna cu ouale si laptele si se fierbe pana se ingroasa, apoi se lasa la racit. Se adauga gelatina, frisca si esenta de vanilie. Se asaza o folie de pastic intr-o forma, iar pe fund se pune un strat de rondele de fructe. Se asaza pe lateral piscoturi, asezate vertical, apoi se toarna jumatate din compozitie, se mai pune un rand de fructe taiate rondele si se toarna restul de compozitie. Se lasa la frigider pana se intareste, apoi se rastoarna pasca pe un platou si se orneaza cu frisca si fructe.


Pasca cu banane se serveste imediat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii