Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de pasca cu ciocolata aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, vanilie, ciocolata rasa, lapte.
Pentru Pasca cu ciocolata se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga vanilia, ciocolata topita in lapte. Se amesteca bine, iar la urma se pun albusurile batute spuma.
Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata de coca se face un sul lung si gros de un deget care se asaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). Se intinde umplutura peste foaie fara sa se acopere sulul asezat imprejur.
Se mai fac doua suluri din coca care se asaza crucis peste umplutura si se ung cu putin ou, dupa ce pasca a crescut putin la loc caldut. Se pune la cuptor sa se coaca. Se scoate din forma dupa ce s-a racit bine.
Se poate servi dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Pasca cu smantana
Pasca fara aluat
Pasca cu orez
A-nceput sa-mi placa sa fac briose, mai ales acum ca mi-am achizitionat forme de silicon. Inainte aveam o tava si puneam...
Briose cu ciuperci, cascaval si salamPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura