Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se prerara crema de nuca. Se bat
Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se prerara crema de nuca. Se bat galbenusurile cu zaharul, spuma, se adauga vanilia, nuca macinata si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se amesteca bine ingredintele si se toarna compozitia in mijlocul aluatului de pasca. Se pune tava la cuptor si se lasa sa se coaca.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Ciocolata de casa Papanasi fierti Prajitura cu visine
Va recomand o reteta de tarta frantzuzeasca(de la mama ei!!)
Tarta cu praz si ceapaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura