Pasca cu crema de nuca

Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se prerara crema de nuca. Se bat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de cozonac din 1 kg faina
  • 10 oua
  • 250 gr zahar pudra
  • 300 gr nuca
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Se pregateste aluatul de pasca, se intinde o foaie o o tava iar de jur-imprejur se pune un colacel impletit. Separat, se prerara crema de nuca. Se bat galbenusurile cu zaharul, spuma, se adauga vanilia, nuca macinata si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se amesteca bine ingredintele si se toarna compozitia in mijlocul aluatului de pasca. Se pune tava la cuptor si se lasa sa se coaca.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete culinare:

Ciocolata de casa Papanasi fierti Prajitura cu visine

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot

Fasole batuta, fiarta la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii