Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se adauga in galbenusuri a
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana si cele 3-4 linguri de faina, in ploaie. Albusurile se bat spuma si se adauga in galbenusuri amestecand usor, de jos in sus. Se adauga aromele si se toarna in tava pregatita .
Se pudraza cu zahat vanilat. Reteta Pasca cu smantana I a fost propusa de gecuza pe forum culinar.ro
Alte retete de pasca gasiti aici:
Pasca poloneza,
Pasca fara aluat,
Pasca cu ciocolata
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti