Pentru a realiza aceasta delicioasa reteta de trandafiri, sunt necesare urmatoarele ingrediente: aluat de cozonac, unt, zahar pudra, baton de vanilie.
Se freaca untul cu zaharul si cu vanilia ca o spuma. Se lasa la rece.
Se intinde din aluat o foaie dreptunghiulara, apoi se intinde cu cutitul, peste toata foaia, untul frecat cu zaharul si se ruleaza. Sulul obtinut se taie bucati lungi de 6—7 cm. Aceste bucati se aseaza intr-o forma rotunda (sau intr-o cratita) unsa si capitonata cu hartie unsa cu unt, una langa alta (cu putina distanta intre ele).
Bucatiile se aseaza astfel incat taieturile sa fie pe fundul formei si la suprafata ei. Se lasa sa creasca putin si se dau la cuptor la foc mic pana se ridica bine, apoi focul se intareste.
Pot fi serviti dupa ce s-au racit.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Trandafiri cu crema de zahar ars si blat
Trandafiri cu dulceata si nuca
Iată o rețetă savuroasă de mâncare de mazăre cu pui, simplă și delicioasă! Perfectă pentru un prânz...
Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa