Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se d

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg brinza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • coaja de la o lamiie
  • 1 lingura plina cu faina
  • 5 galbenusuri
  • 5 albusuri batute spuma
  • 3 linguri cu smintina
  • 100 g stafide
  • 2 linguri cu pesmet
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos