Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se d

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg brinza de vaci
  • 200 g zahar pudra
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • coaja de la o lamiie
  • 1 lingura plina cu faina
  • 5 galbenusuri
  • 5 albusuri batute spuma
  • 3 linguri cu smintina
  • 100 g stafide
  • 2 linguri cu pesmet
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!