Umplutura de ciocolata pentru pasca

Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate to

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri cu cacao
  • 2 linguri cu faina
  • 4 oua
  • vanilie
  • 1 pahar cu lapte
  • 100 g unt

Mod de preparare

Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, pe foc mic. Se adauga faina, ciocolata topita, cacao, vanilia si apoi laptele cite putin si se bate totul pina se ingroasa compozitia. Se ia apoi de pe foc si se lasa putin sa se racoreasca. Se adauga 100 g unt si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava si se da la cuptor pentru 40 de minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...