Bavareza cu cafea

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina dizolvate in apa calduta si se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 mI lapte
  • 2 galbenusuri
  • 3 foi de gelatina
  • 200 gr frisca
  • 1 lingura esenta de cafea concentrata
  • 3 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina dizolvate in apa calduta si se amesteca bine crema. Cand incepe sa se ingroase, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se incorporeaza frisca si se pune crema la frigider.


Se serveste ornata cu frisca.

Alte retete:

Prajituri simple

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!