Bavareza cu cafea

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina dizolvate in apa calduta si se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 mI lapte
  • 2 galbenusuri
  • 3 foi de gelatina
  • 200 gr frisca
  • 1 lingura esenta de cafea concentrata
  • 3 linguri zahar

Mod de preparare

Se amesteca laptele cu zaharul si galbenusurile pe foc mic. Se adauga apoi esenta de cafea, foile de gelatina dizolvate in apa calduta si se amesteca bine crema. Cand incepe sa se ingroase, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se incorporeaza frisca si se pune crema la frigider.


Se serveste ornata cu frisca.

Alte retete:

Prajituri simple

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa