Un desert mai putin cunoscut din insorita Italie, dar foarte gustos si racoros.
Lasati piure-ul de mango la hidratat in gelatina, impreuna cu 70-100 ml de apa (respectati instructiunile de pe pachet) ;
Frecati bine cu ajutorul unui tel galbenusurile si zaharul, adaugand treptat Marsala sau Prosecco;
Puneti-le la foc mediu, amestecand cu telul incontinuu;
Amestecati cand pe foc, cand "la rece";
Cand simtiti ca sunteti aproape de a atinge consistenta dorita luati de pe foc si continuati sa amestecati pentru inca 2 minute (motivul pentru care facem acest lucru este ca vasul ramane in continuare fierbinte si riscam sa taiem crema);
Turnati compozitia in 2 pahare si lasati-le la frigider pana cand se intaresc;
Dizolvati apoi la Bain Marie (pentru a nu face spuma) piure-ul de mango si gelatina pe care le-ati lasat la hidratat;
Turnati peste Zabaglione si lasati circa 2 ore la intarit;
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii