Bavareza de caise

Caisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina, inmuiata in prealabil in apa rece.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr caise
  • 200 gr zahar
  • 12 gr gelatina
  • 300 gr frisca

Mod de preparare

Caisele se dau prin sita, apoi se pun la fiert cu zaharul, pana se obtine o marmelada, in care se adauga gelatina, inmuiata in prealabil in apa rece. Se amesteca bine, apoi se adauga frisca batuta si se toarna compozitia in forma de bavareze sau in pahare si se pune la rece pentru 2-3 ore.


Se serveste garnisita cu frisca sau sirop de fructe.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Cornulete cu rahat Ciocolata de casa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...