Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zah
Castanele se curata de coaja si se pun la fiert. Se trec apoi prin masina de tocat si se preseaza bine pana devin un piure. Se fierbe apoi apa cu zaharul si zaharul vanilat pana devine un sirop gros, care se amesteca cu piureul de castane. Se adauga untul, gelatina muiata in putina apa calda si se amesteca bine. Dupa ce s-a racit se asaza in boluri sau pe un platou si se orneaza cu frisca si se pune la frigider.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Astazi va aduc o prajiturica aerata, cu putina ciocolata, bucati de nuca si visine de tara, acrisoare si aromate. Multumesc...
Prajitura cu visine, nuca si mascarponeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.