Bavareza de ciocolata

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece si se amesteca c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150-200 gr ciocolata
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • 300 gr zahar
  • 15 gr gelatina
  • 200-300 gr piscoturi
  • 300 gr frisca
  • 30 gr unt
  • 50 ml rom

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, apoi se pune compozitia pe foc. Se adauga ciocolata inmuiata in lapte caldut, gelatina inmuiata in apa rece si se amesteca continuu, pana aproape da in clocot. Se lasa la racit si se adauga apoi frisca. Intr-o forma unsa cu unt si captusita cu piscoturi, stropite cu rom se toarna compozitia si se lasa la rece pentru 2-3 ore.


Se serveste garnisita cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Tiramisu Lapte de pasare

Clafoutis cu capsuni

Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavara

Aș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa de la Delaco

Imi plac aceste salate rapide si satioase si imi plac tare mult branzeturile pufoase de la Delaco. A iesit o combinatie tare...

Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa de la Delaco
Gustos.RO

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
ReteteCulinare.RO

Negresa - irezistibil de gustoasa

O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...

Negresa - irezistibil de gustoasa