Se da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga in ea gelatina inmuiata in apa si
Se da zmeura prin sita, apoi se pune la fiert impreuna cu zaharul. Se ia de pe foc marmelada obtinuta si se adauga in ea gelatina inmuiata in apa si dupa ce s-a racit putin se introduce in compozitie frisca batuta.
Se toarna crema in pahare sau in forme de bavareza si se tine la rece pana in momentul servirii. Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Turta dulce
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii