Se pune jumatate din lapte la fiert. Apoi se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile, apoi se adauga pe rind 100 gr. zahar si 1 pli
Se pune jumatate din lapte la fiert. Apoi se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma albusurile, apoi se adauga pe rind 100 gr. zahar si 1 plic zahar vanilinat, se ia cu lingura bulgarasi si se pun in laptele fiert se da in clocot cu grija sa nu iasa laptele in foc, apoi se intorc si se scot cu o paleta pe o farfurie se tot repeta pina se termina spuma. Separat se iau galbenusurile, restul de zahar, zaharul vanilinat si praful de budinca de vanilie, se amesteca bine cu restul de lapte rece sa nu se faca cocoloase apoi se toarna in laptele in care am fiert bulgari de spuma si se fierbe bine pina se intareste putin.
Se ia de pe foc se pune intr-un vas mai larg se pun bulgarii si se stropesc cu crema galbena.
Se pune crema intr-un bol mai mic sau cana de lapte se pun 2-3 bulgari si se rade ciocolata deasupra sau se presara putina cacao.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa