Crema alba

Pentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Este delicioasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 ml apa
  • 300 g zahar
  • 3 albusuri
  • 200 g unt
  • aroma de lamaie.

Mod de preparare

Pentru crema alba se fierb 150 ml apa si 300 g zahar pana se face un sirop gros. Separat, se bat spuma 3 albusuri, se oparesc albusurile cu siropul, batand mereu, pana cand se face o crema omogena. Se bat 200 g unt spuma si albusurile reci pana creste, apoi se adauga aroma de lamaie.


Cu crema alba umplem foile de prajituri.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...