Crema aparel cu cacao

Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cuapa rece si se amesteca continu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 jumatate pahar lapte
  • 300-400 gr unt
  • 50 gr cacao
  • 1 lingura rom

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul si laptele, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cuapa rece si se amesteca continuu pana la racirea compozitiei. Se adauga cacaua, apoi untul moale, romul si se omogenizeaza compozitia.


poate fi servita asa cum este ori se poate folosi la prajituri. Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Tort diplomat Ciocolata de casa

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac cu ceapa verde

M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...

Mancare de spanac cu ceapa verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise