Se freaca ouale cu zaharul, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se amesteca continuu pana la
Se freaca ouale cu zaharul, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se amesteca continuu pana la racirea compozitiei. Se adauga cafeaua, apoi untul moale, romul si se omogenizeaza compozitia.
Se serveste in cupe sau se foloseste la prajituri. Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Tiramisu Ciocolata de casa
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti