Crema aparel cu cafea

Se freaca ouale cu zaharul, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se amesteca continuu pana la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr zahar
  • 2 oua
  • 300-400 gr unt
  • 1 ceasca de cafea
  • 1 lingura rom

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul, apoi se pun la fiert. Dupa ce a dat in clocot, se pune vasul intr-un alt vas cu apa rece si se amesteca continuu pana la racirea compozitiei. Se adauga cafeaua, apoi untul moale, romul si se omogenizeaza compozitia.


Se serveste in cupe sau se foloseste la prajituri. Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Tiramisu Ciocolata de casa

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...