Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe fo
Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se amesteca cu untul, putina dulceata si se pune in cupe, care se dau la rece.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii