Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe fo
Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se amesteca cu untul, putina dulceata si se pune in cupe, care se dau la rece.
Se serveste ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉 Inițial am zis că iar am ratat-o anul...
Dulceata din toporasi (viorele de padure)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.