Crema de cacao

Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe fo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 I lapte
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 5 linguri zahar
  • frisca
  • 1 plic zahar vanilat
  • 20 gr unt

Mod de preparare

Faina, cacaua si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca cu laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand se ingroasa crema. Se ia de pe foc si se lasa la racit, dupa care se amesteca cu untul, putina dulceata si se pune in cupe, care se dau la rece.
Se serveste ornata cu frisca.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉   Inițial am zis că iar am ratat-o anul...

Dulceata din toporasi (viorele de padure)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii