Crema de cacao

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul caldut si se amesteca c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-400 gr fondant
  • 300-400 gr unt
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 lingura rom

Mod de preparare

Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul caldut si se amesteca continuu. Se adauga 2-3 linguri de cacao si o lingura de rom, dupa care se amesteca pana cand se omogenizeaza compozitia.


Poate fi servit ca atare sau poate fi folosit la prajituri. Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu gem Tort diplomat Prajitura cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune

Aveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...

Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca