Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul caldut si se amesteca c
Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul caldut si se amesteca continuu. Se adauga 2-3 linguri de cacao si o lingura de rom, dupa care se amesteca pana cand se omogenizeaza compozitia.
Poate fi servit ca atare sau poate fi folosit la prajituri. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Tort diplomat Prajitura cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii