Crema de cacao fara ou

Pentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai ramane nici un cocolos, se toarna cu incetul 1/2 l de lapte.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 100 g unt proaspat
  • 2 linguri rom.

Mod de preparare

Pentru crema de cacao fara ou se dizolva cacao, faina si zaharul cu putin lapte rece. Se freaca bine pana nu mai ramane nici un cocolos, se toarna cu incetul 1/2 l de lapte, se pune crema pe foc si se amesteca pana se leaga. Se da la o parte si cand este aproape rece, se pune untul proaspat, taiat in bucatele mici si doua linguri de rom. Se freaca pana ce untul s-a amestecat cu crema.


Crema de cacao fara ou se serveste la prajituri, torturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...