Crema de cafea

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cern

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 linguri de cafea naturala
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri de coniac

Mod de preparare

Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cernuta, se parfumeaza cu doua linguri de coniac si se lasa la rece.
Se poate servi ca atare sau se foloseste pentru fursecurile cu unt sau pentru tortul alb.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...