Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cern
Untul se freaca spuma cu zaharul pana la completa dizolvare a cristalelor, apoi se adauga galbenusurile pe rand. In crema omogena se pune cafeaua cernuta, se parfumeaza cu doua linguri de coniac si se lasa la rece.
Se poate servi ca atare sau se foloseste pentru fursecurile cu unt sau pentru tortul alb.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti