Crema de ciocolata pentru torturi

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa, cacaua, ciocolata si zaharul si se lasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250-300 gr unt
  • 50 gr cacao
  • 150 gr zahar
  • 1 jumatate pahar apa
  • 50 gr ciocolata

Mod de preparare

Se freaca tare cu dosul lingurii untul inghetat, sa sa iasa din el toata apa. Separat se pun pe foc mic apa, cacaua, ciocolata si zaharul si se lasa la fiert. Se lasa 5-6 minute si se ia apoi de pe foc. Se lasa la racit si se incorporeaza in untul frecat spuma.


Se serveste la umplerea torturilor.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de sfecla rosie

Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!

Supa crema de sfecla rosie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca