Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoai
Portocalele si lamaia se storc de zeama. Separat se freaca sase galbenusuri cu zahar si se adauga apoi zeama de la citrice putin cate putin. Se inmoaie gelatina in apa calda si se toarna peste compozitie. Cand aceasta incepe sa se ingroase, se introduc albusurile batute spuma si se amesteca usor. Se ung cupele cu ulei de masline si se toarna crema in ele, dupa care se pun la rece.
Se serveste crema ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura snikers
Prajituri simple
Lapte de pasare
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa