Crema de cocos raw vegana

Crema de cocos raw vegana este un desert usor de preparat, delicios, dar mai ales sanatos, ce face parte din categoria retetelor raw vegane.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Asadar
  • avem nevoie de:
  • -1 nuca de cocos
  • -75 gr. faina de migdale
  • -miere
  • dupa gust (eu am avut miere de menta)
  • - zeama de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Am scurs apa din nuca de cocos si am pastrat-o intr-un pahar, apoi am spart nuca. Am curatat-o de coaja si am razuit partea alba pe o razatoare fina. Aceasta a fost partea de pregatire, dupa care am trecut la prepararea propriu-zisa a cremei: am pus in blender apa de cocos, nuca razuita, mierea si zeama de lamaie. Am mixat bine cca 1 min, apoi am adaugat si faina de migdale. Am mai mixat putin, cu ajutorul functiei "pulse", doar cat sa se omogenizeze compozitia.
Enjoy!
reteta inspirata de Ligia Pop

Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.


Crema este delicioasa, sanatoasa si se poate consuma imediat. Daca nu, se poate pastra in frigider intr-un recipient de sticla, inchis etans inca 2 zile. (eu am congelat-o si am putut s-o pastrez mai mult)
Tip: la final, se poate adauga si o aroma naturala: menta, vanilie, scortisoara, cardamom...ce va place!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Alin

Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...

Desert tort Alin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca