Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere.
Pentru crema de cozonac se moaie o felie de cozonac uscat cu cateva linguri de sirop facut din apa si zahar. Se freaca bine, adaugand rom si sirop cat se cere, pana se face ca o crema potrivit de groasa. Dupa ce este bine amestecata, se adauga, dupa dorinta, putina esenta de cafea, cacao, sau 2 — 3 linguri de marmelada. La fel se poate face din piscoturi uscate sau chiar din tortul pe care vrem sa-l umplem cu crema. Pentru aceasta se taie tortul in trei felii transversale, cea din mijloc ceva mai subtire. Aceasta se scoate, se moaie cu sirop.
Crema de cozonac se serveste la tort.
Aceasta tarta este ideala pentru o gustare sau un picnic. Eu am pregatit-o intr-o seara la cina si a iesit tare buna.E foarte...
Quiche de ton cu baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj